JOUW RECRUTERINGSPARTNER


AFB-recruitment is een gespecialiseerde rekruteringspartner voor bedrijven die op zoek zijn naar technisch geschoold personeel, zowel bedienden als arbeiders.

AFB-recruitment is sterk kandidaatgedreven en vertrekt daarom steeds vanuit de verwachtingen en competenties van de kandidaat. Dit is noodzakelijk om tot een succesvolle selectie te komen die ook stand houdt op lange termijn.

Om kandidaten te rekruteren gaat AFB continu op zoek naar de beste jobs. Om een goede kandidaat te kunnen matchen met uw bedrijf is het daarom even belangrijk om een goed inzicht te kunnen krijgen in uw specifieke zoektocht en de werkomgeving waarin de toekomstige werknemer zal terechtkomen.

Enkel op die manier is AFB in staat om uw vacatures kwalitatief en realistisch voor te stellen aan kandidaten. Erg belangrijk want voor elke technische kandidaat staan meerdere interessante jobmogelijkheden in de wachtrij.

In deze uitdagende arbeidsmarkt betekent het onweerlegbaar een grote meerwaarde om elkaar te mogen kennen en begrijpen. Een kwalitatieve samenwerking kan u uiteindelijk alleen maar opportuniteiten bieden. Laat ons daarom samenzitten en elkaar beter leren kennen.

parallax background

Sterktes


Expertise

Afgestudeerd in de Psychologie en ruim zes jaar succesvolle ervaring in het samenbrengen van technisch talent en uitdagende jobs bij diverse werkgevers.

Persoonlijk

Onze doel is het vervullen van mensen hun verwachtingen en behoeften. Een individuele aanpak op maat is voor ons noodzakelijk om samen succesvol te kunnen zijn.

Transparant

Omdat heldere verwachtingen en eerlijke communicatie overduidelijk leiden tot de beste resultaten op lange termijn.

Geëngageerd

Omdat we pas tevreden zijn wanneer we kandidaten en werkgevers de beste opportuniteiten hebben aangeboden.